Delegering 6 , uppgift 5, Irada Rezeyva

Irada Rezeyva är ansvarig för desinfektera avtryck , skriva patientens namn , personnummer och avtrycksdatum i beställningsblanketter innan vi skickar till dental laboratorium (Teeth R Us Göteborg, Artilabs Västerås, Oral Care Göteborg)

Avtrycket desinfekters med MD 520 DESINFEKTIONSMEDEL efter avtryckstagning innan vi skickar avtrycket till dental laboratorium.

MD 520 Desinfektionsmedel Avtryck 1x2.5 L Produktinformation Säkerhetsdatablad Produktbeskrivning Bruksfärdig lösning för desinfektion och rengöring av alginat-, silikon-, polyeter-, hydrokolloid- och polysulfidavtryck, samt till proteikarbeten, korrosionsfasta artikulatorer m.m. Bevarar dimenssionsstabilitet och gipskompabilitet. Formaldehydfri. Produktinformation VNR D00225 Mängd 1x2.5 L Färg Gul Kategori ↳ Hygien & Beklädnad ↳ Desinfektion- och rengöringsmedel ↳ Instrumentdesinfektionsmedel ↳ Bensalkoniumklorid Innehåll Vätska Förpackningstyp Flaska Tillverkare Dürr Förvaringstemperatur 15-25 °C


Klinikrutiner