May 8, 2018

September 15, 2017

September 3, 2017

September 2, 2017

September 2, 2017

August 25, 2017

Please reload

Klinikrutiner

Delegering 3 , uppgift 2 , Irada Rezeyva

August 14, 2017

Irada Rezeyva som är anställd i Kliniken , Beväring Tandvård AB  är ansvarig för städning av toaletten enligt följande bestämmelser: 

1- Städa toaletten med ett bra rengöringsmedel speciellt avsett för just toaletten, till exempel Domestos Total Blast. På så sätt får du bort både bakterier och kalkavlagringar, var bara noga med att följa instruktionerna på förpackningen. Genom att rengöra toaletten regelbundet kan du också se till att kalkavlagringar och smuts inte byggs upp över tid, något som så småningom annars tvingar dig till en betydligt mer ansträngande toalettrengöring.

2- Städningen skall dokumenteras varje dag 

3- Städningen skall ske innan första  patienten kommer och efter sista patienten går.

4- Använd vanlig allrengöring på hela utsidan av toaletten. Det går också bra att göra en egen blandning med vatten och diskmedel.Spruta blandningen på hela utsidan av toaletten. Torka av med disktrasa eller liknande. Börja från toppen och städa toaletten ner till botten.Använd en tandborste för att komma åt de svårtillgängliga ställena.Har du lagringar på keramiken så använd speciellt rengöringsmedel för det. Alternativt så kan du göra en blandning av vatten, citron och ammoniak. De brukar lösa problemet.När det kommer till att städa toalettens insida så finns det speciell toalettrengöring med det är inte nödvändigt. Det viktiga är att du startar rengöring absolut högst upp i toaletten. Alltså spruta rengöringsmedel upp i området där vattnet kommer ifrån när du spolar.När medlet rinner nedåt så skrubba hela toaletten med toaborste. Uppifrån och ned.När du närmar dig slutet, spola i toaletten och skrubba även området som vanligtvis är vattenfyllt.Har du lagringar kvar så testa att skölja toaletten med coca-cola eller droppa lite citron och ammoniak i toaletten och låt verka några timmar. Då försvinner all smuts definitivt.När du är klar låt toaborsten torka ovanför toaletten (sätt fast den genom att fälla ner toalettringen).

5- se till att det finns toalettpapper och handdesinfektion och flytande tvål och vattenmugg. 

6- titta gärna mellan patienterna och upprepa steg 1 till 5 . 

 

 

Beväring Tandvård AB 

 

Och 

 

Irada Rezeyva 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by We Smile. Proudly created logoland.se